donderdag 8 april 2010

Advertentie

Bij gebrek aan bezoekersstatistieken in Blogger moet ik iets anders verzinnen om uit te vissen of collega's de weg naar mijn weblog al 'n beetje weten te vinden...

* begin advertentie *

Zolang de voorraad van 30 exemplaren strekt gratis en voor niets bij mij af te halen: het boekje Geen Requiem van Marion Bloem.

* einde advertentie *

Marion Bloem schreef Geen Requiem om de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog in voormalig Nederlands-Indië te herdenken. Ze las het gedicht voor bij de nationale herdenking bij het Indisch Monument in Den Haag op 15 augustus vorig jaar. Het gedicht is in boekvorm verschenen op initiatief van het Indisch Herinneringscentrum Bronbeek en de Stichting Herdenking 15 augustus 1945.

Het gedicht is ook als pdf-bestand te downloaden op de website van het Indisch Herinneringscentrum. Maar zó Web2.0-minded zijn we toch nog niet dat we de voorkeur geven aan een pdfje boven 'n stapeltje papier-met-kaft, toch? ;-)

Nu 'ns zien hoe laat de eerste collega morgen bij mijn bureau staat...

5 opmerkingen:

 1. Eerst nog even het boekenweekgeschenk uitlezen? Na, alvast dit als reserve... Hoe laat begin je morgen?

  Dikus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bus en files dienende (of zij mij) zou ik om een uur of tien toch wel aan m'n eerste koppie thee moeten zitten. Je reservering staat alvast mentaal genoteerd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denk dat ik win, op die twee meter tot aan je bureau moet ik toch mijn collega's eruit kunnen sprinten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je trouwens gezien dat het blog Alleen tijdens kantooruren wel statistieken heeft? een raadsel...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De gebruikersstatistieken in het Gebruikersprofiel bedoel je? Die staan in elk Bloggerprofiel, ook in het mijne, maar bijster informatief vind ik ze niet. Ze geven alleen weer wanneer de blogger in kwestie zich bij Blogger heeft aangesloten en hoe vaak (ongeveer) z'n profiel bekeken is. Hoeveel bezoekers z'n blog op welke dag bekeken hebben, vertelt Blogger niet.

  BeantwoordenVerwijderen